Lijstjes Wonen

Interieur budgettips week 52 & week 1

De laatste dag van het jaar is aangebroken. Tijd om goede voornemens te maken. Of niet? Anyway.. Als je voornemens bent om iets minder te spenderen in 2017, klik dan maar meteen weg. Nu is het namelijk hét moment om je slag te slaan op zowel interieur – als kleding gebied. De sale is nog maar net begonnen maar stijgt bij veel winkels tot een hoogte van 70%. Ik maakte een overzicht van de leukste koopjes op interieur gebied voor de komende week. Maar.. let op: spendeer met mate 😉


 

Jysk sale

 

Jysk is 1 van die winkels welke vaak genoeg stuntaanbiedingen in de markt gooit. Naar mijn mening moet je wachten tot het juiste moment. En dat is nu. De room divider bijvoorbeeld. Een net wat goedkoper alternatief dan de divider van Ikea. En die eetkamerstoelen! 2 woorden: LOVE IT (geldig t/m 8 jan).

 


Leen Bakker sale

 

Het walnoot-kleurige tv meubel had ik laatst al gespot voor ons eigen interieur, maar het was mijn gedachten alweer ontglipt. Tot de Sale bij Leen begon. Leen; je bent veel te goed voor ons. Met een korting van ruim €50,- wordt de verleiding wel erg groot (geldig t/m 8 jan).


VT wonen sale

VT Wonen heeft prachtige items in zijn collectie. Maar.. eerlijk is eerlijk; soms (niet altijd) zijn de prijzen te bizar voor woorden. Tijdens de Sale periode biedt VT wonen iedereen de kans om unieke items te scoren. Je moet er wel erg snel bij zijn, want ik ben niet de enige die deze leukerds heeft gespot. Handig: de huidige voorraadstand wordt bij het artikel aangegeven. En die gaat erg snel.


Ga jij 2017 in met een fris interieur voor een zacht prijsje? Wij wel!;-)

budgetmeisje

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. Handig artikel! Ik ga verhuizen dus zeker slim om nu alvast te neuzen in de sale!

  2. Oke, ik moet echt naar de Jysk toe haha! Ik woon nog niet zo lang samen en ons appartementje mag nog wat opgefleurd worden 🙂

  3. Wat een leuk artikel! Het windlicht van de Jysk vind ik echt super leuk!

  4. super leuk artikel ! ik heb net mijn interieur helemaal klaar ! ook voor mooie spot prijsjes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.