Lijstjes

De leukste online pre-sales van december

De uitverkoop begint langzaam zijn intrede te maken, maar barst pas echt los na de kerstdagen. 2017 begint dus met een overvloed aan sale, uitverkoop, koopjes etc… Alle winkels willen van hun winter-collecties af om zo plaats te maken voor de frisse. fruitige voorjaarsitems. En daar maken wij, als consument, dankbaar gebruik van. Tegenwoordig staat ‘black-friday’ dan ook in Nederland voor een opwarmertje van die langverwachte sale. Voor de kerstdagen trappen veel (online) retailers dan ook af met de pre-sale. En die is best aantrekkelijk kan ik je vertellen. Ik zet er een aantal voor je op een rij zodat je – ook tijdens de kerstdagen-  geen fortuin hoeft te spenderen aan een leuke outfit–>


 

C&A is zo’n winkel die je snel vergeet. Althans, ik tenminste. Totdat je er voorbij loopt en een aantal leuke kerst-items spot in de etalage. ‘ Toch maar eens online bekijken’ bedenk ik me dan. En het online aanbod is zeker niet mis! C&A heeft een leuke party-collectie en natuurlijk ook heel veel schattige baby items in de pre-sale. Het grijze vest is mijn favoriet! Het is dat ik op dit moment een koop-pauze heb ingelast wat betreft babykleren. Anders..

 

 

Ook Esprit is begonnen met de pre-sale en daar zijn veel party items in te vinden. Mijn favorieten: Deze – nog steeds populaire- sneaker wedges, dit maternity jurkje, en tot slot deze peplum top. De prijsklasse van Esprit bevindt zich in het algemeen op een hoger niveau dan bijvoorbeeld H&M, Zara en Asos, maar de prijzen tijdens de Esprit pre-sale zijn zeker het bekijken waard. Zeker als je ziet hoe snel de collectie wordt verkocht. op = op dus!

 

 

Wat ben ik toch gek op de Engelse webshops zoals Boohoo, Asos, Missguided en noem maar op. Ik bestel er erg vaak en ik heb nog nooit iets terug moeten sturen. De pasvorm is dus erg betrouwbaar, net als de levering. Asos is overigens onlangs gestart met de gratis retouroptie. Waar je voorheen ruim €10,- betaalde voor het retourneren van een item, stuur je het nu kosteloos naar een Nederlands antwoordnummer. Erg fijn! En dat zowel Boohoo als Stradivarius zijn gestart met een online pre-sale is alleen maar fijn voor onze party garderobe. Stradivarius heeft een onwijs leuke schoenen collectie (metallic veterschoenen en chique loafers!) en bij Boohoo kan je terecht voor die echte musthaves waar niet heel Nederland in rondloopt.

 

 

Tja, wat kan ik je nog vertellen over H&M. Ze doen het onwijs goed. En dat is te merken. Gratis verzending begint -gelukkig- steeds meer een standaard ding te worden en de kortingscodes en online sales vliegen ons regelmatig om de oren. Tel daar een spaarprogramma bij op en het is vrij lastig om er NIET maandelijks je geld uit te geven. Ik maakte een overzicht van de H&M pre-sale met o.a. deze te leuke geurkaars , schattige baby bootschoentjes en deze chique pantalon.

Mocht er niets voor je tussen zitten, heb je even een koop-stop ingelast of is je part-outfit al helemaal compleet? Wacht dan 3e kerstdag even af, dan barst de sale-gekte pas echt los 😉


 

 

 

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Recent Posts

Overlijdensrisicoverzekering vs. uitvaartverzekeringen

Bijna 2 jaar geleden (oh my, wat gaat de tijd snel) schreef ik een artikel…

3 weken ago

Zo maak je van je campingavontuur een glampingavontuur

Je hebt mensen die kamperen het einde vinden en mensen die een caravan, tent of…

1 jaar ago

Vergoedingen via je zorgverzekering voor zwangerschap en bevallen in 2023

Ja ja, daar is 'ie weer. Hét overzicht van zorgverzekeringen voor vrouwen met een kinderwens…

1 jaar ago

5 tips om jouw kleding snel te verkopen via Vinted

Vinted. Enkele jaren geleden installeerde ik de marktplaats-app voor tweedehands kleding al eens, maar ik…

1 jaar ago

Tips voor een perfect verblijf in Playa del Carmen

Als rasechte Mexico liefhebber heb ik inmiddels zoveel tips verzameld, dat het me verbaasde dat…

2 jaar ago

Refurbished en tweedehands: wat zijn de verschillen?

Nu het aanschaffen van tweedehands items wint aan populariteit, lijkt het mij een mooi moment…

2 jaar ago