MM's Baby

Newborn papa’s lanceren luier-app

Ik krijg – als blogger zijnde-  regelmatig persberichten toegestuurd waarvan 95% direct de prullenbak in gesleept wordt. Eergisteren kreeg ik er eentje die zich in de overige 5% bevindt en welke in de categorie luier en besparen past.  Newborn papa’s Reinier en Lennard besloten het heft in eigen handen te nemen en Nederland te voorzien van een erg handige app op het gebied van luiers. De eerste luier-app van Nederland is – sinds vandaag- een feit!


Al doende leert men. Een gezegde dat voor 100% aansluit bij de app, want deze jonge vaders snappen dat luiers een grote kostenpost kunnen zijn voor een gezin.

Volgens het Nibud besteden ouders gemiddeld 342 per jaar aan luiers”, aldus CEO Lennard Waal. “Wij zien deze unieke app als hulpmiddel voor ouders met luierdragende kinderen om op een eenvoudige manier kosten te besparen en daarnaast ook nog quality-time voor het gezin te creëren”.

Op een simpele en snelle manier besparen op je luiers dus, vanuit je luie(r) stoel (snap je ‘m?).

De app is onafhankelijk en vergelijkt daarbij prijzen van alle merken luiers van meer dan 30 webshops. Zelf gebruik ik altijd de zoekfunctie van de reclamefolder app, maar met deze app gaat er nog een hele online wereld voor me open. De reclamefolder app richt zich enkel op de supermarkten en drogisterijen, maar online zijn er ook talloze luier-aanbiedingen te vinden.

Ik besloot de app te downloaden en direct te testen.

 

  • De navigatie en lay-out van de app zien er goed uit en het is direct duidelijk welke informatie er van je wordt verwacht

 

  • Ik voer het gewicht van Mats in (6 kilo) en selecteer vervolgens mijn favoriete merken luiers (Pampers, Bumblies & Kruidvat)

 

  • Ik selecteer 1 merk per keer, helaas is er geen selectie van meerdere merken te maken.

 

  • Per merk zijn er daarnaast nog verschillende varianten en vervolgens maten te selecteren, bijvoorbeeld bij Pampers active dry of premium protection.

 

 

 

 

Naar mijn mening werkt de app snel en is deze duidelijk te begrijpen. Wel is het vervelend dat mijn toetsenbord niet gelijk weggaat en dat je dus niet meerdere merken tegelijk kan selecteren. Oh ja, aangezien het over webshops gaat, is het ook handig om er de verzendkosten bij te vermelden.

Wellicht helpen deze punten hen om de app aan te vullen.

Indien je geen app wilt downloaden, dan is een bezoekje aan luiersite.nl ook prima. Hier is tevens informatie te vinden over de verschillende merken.

Mensen zien door de bomen het bos niet meer”, volgens CTO Reinier Korth. “Wij proberen de luiermarkt met onze app en website weer wat inzichtelijker te maken”. Uiteraard zijn op LuierSite.nl ook de goedkoopste luiers en de beste luier-aanbiedingen te vinden.

LuierApp is te downloaden in de Google Play Store en in de App store.


 

 

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Share
Published by
Anne

Recent Posts

Overlijdensrisicoverzekering vs. uitvaartverzekeringen

Bijna 2 jaar geleden (oh my, wat gaat de tijd snel) schreef ik een artikel…

3 weken ago

Zo maak je van je campingavontuur een glampingavontuur

Je hebt mensen die kamperen het einde vinden en mensen die een caravan, tent of…

1 jaar ago

Vergoedingen via je zorgverzekering voor zwangerschap en bevallen in 2023

Ja ja, daar is 'ie weer. Hét overzicht van zorgverzekeringen voor vrouwen met een kinderwens…

1 jaar ago

5 tips om jouw kleding snel te verkopen via Vinted

Vinted. Enkele jaren geleden installeerde ik de marktplaats-app voor tweedehands kleding al eens, maar ik…

1 jaar ago

Tips voor een perfect verblijf in Playa del Carmen

Als rasechte Mexico liefhebber heb ik inmiddels zoveel tips verzameld, dat het me verbaasde dat…

2 jaar ago

Refurbished en tweedehands: wat zijn de verschillen?

Nu het aanschaffen van tweedehands items wint aan populariteit, lijkt het mij een mooi moment…

2 jaar ago