headerGeld. Je raakt er niet over uitgepraat. Te weinig maakt de mens ongelukkig, maar teveel ook. Volgens Amerikaans onderzoek is men het gelukkigst als er maandelijks twee keer modaal wordt bijgeschreven.

Jan Modaal of niet, je eigen budget is belangrijk. Daar wil je immers het meeste uit kunnen halen. Ik probeer je hierbij te helpen met bizarre feiten, belangrijke ontwikkelingen, trends en uiteraard de allerleukste tripjes, koopjes en pareltjes voor minder geld.

 

Ook ik heb financiële crisissen gekend en heb mij enige tijd geleden gestort op het begrip budget-coaching. Ik hou van luxe, lekker eten en reizen. Stuk voor stuk ervaringen waar een budget voor nodig is.

Ik ben van mening dat je heel veel uit je budget kan halen, hoe klein of groot deze ook mag zijn. Alles wat nodig is, zijn slimme keuzes, prioriteiten en kennis. Ook al zijn sommige geldzaken slaapverwekkend.

Kortom; Ik help je een fabulous leven te leiden, met een modaal inkomen. Bezuinigen op het overbodige, sparen voor het hoog nodige en spenderen aan geluk! 🙂

Feitjes over mij:

  • 30 en nog wat jaartjes
  • In 2009 afgestudeerd aan TMO met een bachelor in Fashion Business 
  • In 2010 naar Mexico vertrokken en een jaar in Playa del Carmen gewoond (paradijs!)
  • In 2012 een eigen modelabel opgericht, samen met mijn vriend, genaamd MINC belts.
  • Parttime werkzaam als marketeer bij BDUmedia
  • Mama van Mats (feb 2017) en Jent (sep ’19)

Samenwerken en adverteren

De doelgroep van MoneyMom bevindt zich in de volgende categorieën:

 

MoneyMom, voorheen Budgetmeisje, is een typisch voorbeeld van een niche-blog. Omdat ik mij voornamelijk op geldzaken en budgetadvies in een leuk jasje richt, kan mijn blog wellicht hulpvol zijn voor merken/bedrijven die een bepaalde doelgroep willen bereiken en daarvoor de juiste kanalen zoeken.

MoneyMom heeft met verschillende bedrijven en merken succesvol samengewerkt. Voor de mogelijkheden in samenwerkingen adviseer ik je dan ook om contact met mij op te nemen, zodat wij samen kunnen kijken welke vorm het beste bij jouw bedrijf/merk past.

Het opsturen van producten is altijd vrijblijvend. Ik zal te allen tijde proberen om ontvangen producten uit te lichten, mits deze aansluiting vinden bij de doelgroep van MM. Mail naar info@moneymom.nl voor het postadres.

Mediakit

Bekijk mijn mediakit voor meer informatie over o.a. bezoekersaantallen.

MoneyMom is als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69433178.

Privacy Policy

Vanaf 25 mei is de AVG wet van kracht. Wat doet Moneymom met jouw gegevens en hoe verwerk ik deze? Dit lees je allemaal in mijn privacyverklaring.


Tot slot: Mocht je me iets willen vragen, heb je een leuk idee of wil je gewoon iets kwijt?

Mail dan naar info@moneymom.nl