Geen categorie

Win: 1 van de 5 Budgetmeisje Doppers

Ter ere van mijn halfjarige jubileum, het bereiken van inmiddels 1300 fans op Facebook en omdat een winactie gewoon onwijs leuk is, verloot ik 5 weken lang een rasechte BM dopper! Wie kent hem niet.. De enige, echte waterfles die inmiddels wereldwijd bekend is geworden door steengoede marketing en een duurzaam imago. Je wint hem via Facebook, dus bekijk snel mijn Facebook pagina en maak kans op 1 van de BM doppers!

winactie dopper

 


Voordat jullie massaal naar Facebook gaan, eerst even wat achtergrond informatie over Dopper:

De Dopper is opgericht op initiatief van Nederlander Merijn Everaarts die zich enorm stoorde aan de hoeveelheden plastic afval in onze oceanen. Daarnaast was hij verbijsterd over het aantal plastic flesjes die iedere dag worden gebruikt en vervolgens weggegooid worden. “Waarom telkens een nieuwe kopen, terwijl je  één fles ook oneindig kan gebruiken”? Het beste drinkwater in ons land komt tenslotte gratis en voor niets uit de kraan.. Het enige wat nog nodig was: een ijzersterk design en een mega marketing aanpak.

Zo gezegd, zo gedaan. In 2010 schreef Merijn een ontwerpwedstrijd uit om op zoek te gaan naar een designer voor zijn ‘perfect herbruikbare fles voor drinkwater’. Uit 100 ingezonden ontwerpen won TU Delft studente Rinke van Remortel uiteindelijk het winnende design. Door haar unieke en simpele vormgeving is de fles goed schoon te houden waardoor deze jaren bruikbaar is. Lekker duurzaam!

Daarnaast vormt het witte deel van de Dopper omgekeerd een bekertje, waardoor deze multifunctioneel inzetbaar is;-)

dopper

 

 

Water is gratis, gezond en essentieel in dagelijks gebruik. Deze win-actie past dan ook perfect bij Budgetmeisje en ik ben enorm dankbaar dat ik deze 5 Doppers in samenwerking met Maxilia mag verloten.

De actie start vandaag, dinsdag 1 november, en eindigt op zaterdag 3 december.

 

 

 

Wat is Maxilia?

Maxilia is 1 van de grootste aanbieders op het gebied van relatiegeschenken. Bedenk het zo gek nog niet, of Maxilia bedrukt een item met jouw logo. Handig voor zakenrelaties, klanten of op kantoor. Laat bijvoorbeeld ook een bidon bedrukken of 1 van de vele katoenen tasjes. Met een gratis drukproef, een sample & logoservice onderscheiden ze zich van andere aanbieders op dat gebied.

 

Voorwaarden win-actie:

Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De winnaar zal iedere zaterdag bekend worden gemaakt via de Facebook pagina van Budgetmeisje door middel van een reactie in de originele post. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. Binnen enkele weken zal de gewonnen prijs per pakketpost aan de winnaar worden verzonden.


 

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.