10 geldvragen aan.. Purse-Oonlijk

10 geldvragen aan.. Natalie Vijfhuizen

In de rubriek ‘10 geldvragen aan..’ leg ik leuke, mede-Instagram mommy’s een aantal geldvragen voor. Omdat we misschien niet vaak genoeg nadenken over ons uitgavenpatroon, hoeveel spaargeld we op de bank hebben staan en over het wel of niet tevreden zijn met ons salaris. Vooral sinds ik moeder ben geworden, merk ik dat het budgetteren op een laag pitje is komen te staan. Om ons drukke, werkende leven enigszins financieel in balans te houden heb ik deze rubriek in het leven geroepen! En omdat ik natuurlijk heel erg benieuwd ben hoe andere moeders hier in staan ;-). Deze week deelt prachtige mama Natalie haar geldgeheimen met ons!


natalie vijfhuizen

Even voorstellen:

Mijn naam is Natalie, ik ben 23 jaar oud en nog steeds super verliefd op Danny. Samen hebben wij een dochter, Lola van 1,5 en dit voorjaar verwachten wij ons tweede kindje, een jongetje!

Ik werk op dit moment als fulltime blogger & vlogger, binnenkort start ik een eigen bedrijf met een goede vriendin, spannend! Ik houd van mijn werk en de vrijheid die ik heb als zzp’er, ik zou niet anders willen! Danny werkt als officier bij het korps mariniers en is vaker van huis dan dat ‘ie thuis is, ik kan zo veel bij de kindjes zijn en mijn eigen tijd indelen.

 

 

1.Hoeveel geld geef je per week uit aan boodschappen?

Oh shit. Te veel, dat weet ik wel. Ik denk zo rond de €125.

2. Wat is je grootste miskoop?

Mijn vorige VLOG camera. Die ging in een jaar maar liefst 3x kapot! #faillietgaan

3. Wat is je beste koop?

Mijn MacBook pro. Man, ik kan niet zonder dat ding! Doet het altijd, met mijn beroep opzich heel handig 😉

 

4. Spaar je regelmatig?

Ja, we sparen sinds kort best een hoop omdat we een huis gaan kopen! Spannend. Iedere maand zo’n €1250/1500.

5. 1 designer item of 5 items van Zara?

Shit. Lastig! Ik koop in principe geen designer kleding, alleen mijn tassen zijn altijd duur. Ik ga dan denk toch voor de 5 items van de Zara..

6.  Wat zijn je favoriete winkels?

Bles concept op het Gelderlandplein. Hier kan ik niet weggaan met lege handen, álles is leuk en origineel. Daarnaast is de Zara en H&M favoriet!

natalie vijfhuizen

7. Wat zou je doen met 1 miljoen?

Een huis kopen op Aruba. We willen daar graag oud worden en als het allemaal meezit verhuizen we er over een paar jaar weer heen, fijn om dan een eigen huis te hebben. Verder zou ik mijn familie meenemen op vakantie en investeren in een huis in NL. Als er dan nog wat over is, zou ik mijn vriend een nieuwe auto geven haha.

8. Ben je tevreden met je huidige salaris?

Ja. Als zzp’er is het iedere maand anders en dat kan soms vervelend zijn. Maar inmiddels kan ik mezelf een vast bedrag per maand uitbetalen, wat fijn is!

9. Doe jij belastingaangifte zelf?

Voorheen wel, vanaf nu niet meer. Het is iets te ingewikkeld geworden en ik wil geen foutjes maken.

10. Hoeveel staat er op dit moment op je rekening?

Oeiiii even kijken. €336,78. Hier moet ik nog 4 dagen van “leven” en dan stort ik het overige bedrag naar de spaarrekening.

 

natalie vijfhuizen

En tot slot..

Aan wie draag jij het stokje over?

Mm.. Aan Lizet. En Elise milou! Een van mijn favo ig’ers en ook zwanger van een jongetje!


Reactie Anne: Lieve Natalie, ik ben je gaan volgen toen je net Aruba had verlaten met je mooie gezinnetje en kan nu stiekem ook niet meer wachten totdat jullie teruggaan haha. Is er in ieder geval nog iemand die lekker van de zon geniet! Ook geniet ik iedere dag weer van je mooie foto’s, iedere week van je leuke en hilarische vlogs en ik smelt natuurlijk helemaal weg bij schattige Lola. Wat geweldig dat jullie gezinnetje nu nog completer wordt gemaakt met een jongetje. Wat betreft je antwoorden: Heel herkenbaar. Ik kan ook niet meer zonder mijn Macbook. Een rib uit mijn lijf, maar dubbel & dwars waard. En tja, waarschijnlijk heb je mijn laatste artikel over designertassen gelezen, ‘because i hear you’!  Het is bijna zover, straks lekker gaan genieten van je verdiende verlof en ik kan niet wachten totdat ‘ie er is. Bedankt voor je leuke en herkenbare antwoorden!

Bekijk – en abonneer je op- het YouTube kanaal van Natalie! Al haar blogs zijn te lezen op natalievijfhuizen.nl

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Oh spannend, Aruba!! En inderdaad goed dat je momenteel veel spaart voor een huis. Dubbel en dik de investering waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.