h&m budgettip
Lijstjes

Budgettips week 5 & 6

De sale loopt langzaam op zijn einde, dus het is nog even goed zoeken naar de beste koopjes. Ik heb er een aantal voor jullie op een rijtje gezet, maar daarnaast lopen de ‘reguliere’ aanbiedingen ook gewoon door! Ook deze kon ik niet buiten beschouwing laten. Maar vergeet niet; gebruik je verstand, koop met mate. Want als je iets niet nodig hebt, is het altijd te duur. 😉


xenos budgettip

 

Genoeg met die wijze woorden, op naar de 1e budgettip. Deze komt van Xenos en is geldig in de gehele maand februari. Mijn oog viel vrijwel direct op de rugtassen, want hier was ik naar op zoek! Ik zocht namelijk nog een ‘stoere’ luiertas. En alles waar het label luiertas aan hangt, krijgt direct een veel te hoge prijs. Dit is echter een koopje en zal erg leuk staan bij onze Mutsy kinderwagen.

 

Fonq budgettip

Mijn favoriete, online warenhuis Fonq let af en toe op de kleintjes. Zo ook nu, wat alle tassen bezitten tot 30% korting, net als al het houten speelgoed. Zo’n houten keuken heeft ieder kind wel op zijn/haar verlanglijstje staan, dus dit scheelt een hoop! Op = Op

h&m budgettip

 

Ik moet even uitvinden hoe ik een bepaalde block op de website van H&M kan krijgen. De koopjes vliegen me om de oren en vooral met al die zwangerschapshormonen is dat niet heel bevorderlijk voor mijn budget. De laatste sale weken zijn begonnen en een groot aantal artikelen zijn afgeprijsd met een percentage van 70%. Tja, moeilijk te weerstaan maar ik doe mijn best. H&M lanceerde overigens een nieuwe app. Even downloaden en de code voor gratis verzending opzoeken! Op = Op

 

blokker budgettip

Eerder dit jaar kocht ik deze lichtbox ook in de aanbieding bij Blokker en ik heb er erg veel plezier van. Let op: deze werkt wel op AA batterijen. Daarnaast loopt er momenteel een interessante pannen inruil-actie van BK. Bij het inleveren van een oude pan ontvang je 30% korting op een nieuwe BK pan. Aangezien deze aardig aan de prijs zijn, wellicht de moeite waard. En dan de vacuüm cleaner van Karcher. Mocht je geen zin hebben om de ramen te lappen op de ouderwetse manier? Tja, dan kan ik niets anders dan deze aanbevelen. Geldig t/m 8 februari.


Mocht er iets voor je bijzitten, graag gedaan. Zo niet, kijken is soms net zo leuk als kopen;-)

budgetmeisje

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Super leuke tips, dankjewel! 🙂

    1. Graag gedaan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.