Geen categorie

Budgetmeisje bestaat 1 jaar! *Winactie*

Precies een jaar geleden ging Budgetmeisje live. De Facebook pagina bestond al en heb ik in de zomer van 2015 gelanceerd. Ik wilde eerst peilen of er wel voldoende interesse was voor een blog over geld, maar vooral: bleek dit echt een passie te zijn, of eerder een bevlieging? Schrijven heb ik altijd leuk gevonden en ik heb in het verleden dan ook meerdere blogs gemaakt. Toch heb ik het nooit zo serieus aangepakt als nu. Misschien omdat mijn Facebook pagina snel gegroeid is, of omdat ik het onderwerp in combinatie met het schrijven enorm leuk vind. Anyway, we zijn nu een jaar verder en ik kan me nu al geen leven voorstellen zonder Budgetmeisje;-) En daar wil ik jullie, trouwe lezers, natuurlijk voor bedanken!


Ter ere van mijn 1-jarige bestaan geef ik een ‘limited edition’ Swatch horloge weg, ter waarde van €70,-!

Vanwege het feit dat Valentijn over 2 weken plaatsvindt, maar ook omdat tijd vooral geld is, past het horloge perfect bij dit jubileum. Verras je Valentijn of jezelf met dit witte horloge, voorzien van een prachtig gedetailleerd uurwerk. En het leuke is; het horloge is verpakt in een chique, roze bol die je dus mooi kan bewaren.


Wat moet je doen om kans te maken?

Ik zou het erg leuk vinden als je me volgt op verschillende social media kanalen. Voor elk social media kanaal gaat je naam 1  x in de pot. Volg je me op alle onderstaande kanalen? Dan maak je dus 4 keer kans!

 

 


En.. niet geheel onbelangrijk; vergeet niet op deze blogpost/of het FB bericht te reageren dat je meedoet!

Aangezien ik op 28 januari uitgerekend ben is er een kans dat je niet veel van mij gaat horen in de aankomende week. Daarom heb ik besloten om de winnaar op 12 februari via mijn Facebook pagina bekend te maken. Heel veel succes!

Bedankt lieve lezers voor jullie interesse en betrokkenheid. Op naar een nieuw jaar met heel veel leuke en interessante blogs!

budgetmeisje

 

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 Reacties

 1. Yes ik doe mee! Gefeliciteerd met je verjaardag :)!

  1. Leuk!! Dankjewel:-)

 2. Trezie Meuwissen zegt:

  Proficiat, op naar nog veel meer jaren ‘Budgetmeisje.nl’!
  Heel graag maak ik kans op deze super leuke horloge!

  1. Dankjewel! Leuk dat je meedoet!

 3. Myrthe zegt:

  Ik doe ook mee! Van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog!
  Ik hoop voor je dat de kleine zich snel zal melden ? ??

  1. Dankjewel! Ik hoop het ook, wachten duurt lang 😉

 4. Meermyr zegt:

  Gefeliciteerd met het jubileum van je blog.
  Ik volg je nu op bloglovin’ (meermyr).

  1. Dankjewel!! 🙂

 5. Denise W. zegt:

  Wat een mooie winactie! Ik volg je via twitter en doe graag mee

  1. Leuk!! Succes 🙂

 6. Sabrina zegt:

  Oh die is leuk!! Ik doe heel graag mee en volg je inmiddels overal.
  Een natuurlijk van harte! Voor jou en je blog
  Spannend zeg een kleine!

  1. Dankjewel!! Ja heel spannend! Ik ben enorm benieuwd wanneer hij zich aandient haha.

 7. Marieke zegt:

  Leuke actie! Ik kwam je tegen op Instagram en volg je nu ook op Facebook en bloglovin. Helaas heb ik geen Twitter.. 🙁 toch maak ik heel erg graag kans op dit horloge! Ik had als klein meisje al een ‘klokken-tic’ en zo’n horloge met zichtbaar uurwerk vind ik echt heel cool! Ik maak graag kans!!

  1. Leuk Marieke! 🙂

 8. Anita H. zegt:

  Mooi horloge! Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.