podcast moneymom
Podcast

Moneymom’s Podcast #4: bevallingsverhalen!

Mijn vierde podcast staat alweer online! In deze aflevering praat ik met Alex over de bevalling van Mats die plaatsvond toen ik bijna 41 weken zwanger was. Een heftige bevalling die ik destijds uitgeschreven heb en weer opnieuw met jullie deel. Hoe kijken wij hier op terug? En hoe kijken we tegen deze nieuwe bevalling aan? Ook bespreek ik mijn geboorte, meer dan dertig jaar geleden, met mijn ouders. Kunnen ze zich alles nog herinneren? Mijn moeder heeft haar eerste zwangerschap bijgehouden via een dagboekje. En ik deel haar bevallingsverhaal.


Dit is de laatste podcast voor de geboorte van ons tweede zoontje. Ik ben heel benieuwd hoe deze zal gaan verlopen, maar hoop bovenal dat het goed gaat.

Luister de podcast via ITunes, Spotify of hier onder!

 

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.