lizet greve
10 geldvragen aan.. Purse-Oonlijk

10 geldvragen aan… Lizet Greve

In de rubriek ‘10 geldvragen aan..’ leg ik leuke, mede-Instagram mommy’s (& daddy’s) een aantal geldvragen voor. Omdat we misschien niet vaak genoeg nadenken over ons uitgavenpatroon, hoeveel spaargeld we op de bank hebben staan en over het wel of niet tevreden zijn met ons salaris. Vooral sinds ik moeder ben geworden, merk ik dat het budgetteren op een laag pitje is komen te staan. Om ons drukke, werkende leven enigszins financieel in balans te houden heb ik deze rubriek in het leven geroepen!  Deze week deelt Lizet Greve haar geldgeheimen met ons. Lizet kennen we misschien als 1 van de meest stijlvolle Insta-Moms. Ze deelt dagelijks prachtige kiekjes van haar outfits én die van haar dochtertje Zoé en zoontje Vic. Met haar werk als styliste weet zij de meest gave combinaties samen te stellen, waardoor ik iedere outfit wil hebben 😉 Daarnaast deelt ze haar persoonlijke gedachtes en haar stylingtips op blog PSLG


Even voorstellen:

Ik ben Lizet Greve, 32 jaar, verliefd op Tommie en moeder van 2 kids. Zoë van 3 en Vic van 1 jaar. Ik ben fulltime blogger, vlogger, influencer hoe je het maar wilt noemen en ik werk als stylist. Maar eigenlijk is dat voornamelijk styling van mijzelf en de kids het afgelopen jaar. Met hier en daar een klus tussendoor. Dat is ook de kant die ik op wil :)! Ook geef ik af en toe styling les op een fashion opleiding.

 

lizet greve

1.Hoeveel geld geef je per week uit aan boodschappen?

Oeehhh dat is heel verschillend, maar met 2 kinderen vliegt er wel veel doorheen. Met luiers en alles erbij is het denk ik tussen de €600 en €800,- per maand? Ik hou het eigenlijk niet precies bij. Ik denk even aan de Appie rekeningen 😉 Niet best, haha!

2. Wat is je grootste miskoop?

Uhmmm kan ik zo even niet bedenken…ik weet eigenlijk altijd wel heel goed wat ik wil. Shoppen is mijn werk:).

3. Wat is je beste koop?

Oooohhh zo veel dingen! Maar ik hoop dat ons nieuwe huis onze beste aankoop gaat zijn;)!

 

lizet greve

4. Spaar je regelmatig?

Ik ben nog aan het opbouwen, dus nog niet heel erg in de positie om te sparen. Maar ik zeg je ook eerlijk: ik ben niet goed in sparen hoor. Mijn vriend gelukkig wel! Voor de kids sparen we wel een vast bedrag per maand.

5. 1 designer item of 5 items van Zara?

Voorlopig nog even de 5 andere items, maar heeeel af en toe een designer item. Maar echt heel soms. Als ik ouder word wil ik meer die kant op 😉 Nu nog even lekker veel snelle fashion.

6.  Wat zijn je favoriete winkels?

Zara, H&M en Mango online en offline: Church of Labels, Biggles, Bricklane , Donna Lissa By Kim. Waarschijnlijk vergeet ik er nog heel veel, maar je kan alles vinden op mijn blog en Instagram ;-)!

7. Wat zou je doen met 1 miljoen?

Ik zou het in een huis stoppen denk ik. Ook al hebben we net een nieuw huis gekocht…dan zou ik nog net een stapje verder gaan. En ik zou ook meteen studiefondsen en dat soort dingen voor de kids regelen.

lizet greve

 

8. Ben je tevreden met je huidige salaris?

Zoals ik al zei ben ik nog in de opbouwende fase, maar er begint steeds meer een vaste lijn in te komen. Dus ik mag niet klagen. Alles verloopt volgens plan :-)!

9. Doe jij de belastingaangifte zelf?

Nope, dat doet mijn vriend. GELUKKIG!!

10. Hoeveel staat er op dit moment op je rekening?

Oeffff ik denk eigenlijk nu in de min op mijn lopende rekening. Maar don’t worry, ik heb meerdere rekeningen 😉 Met gelukkig een goede buffer. Ik ben heel slecht in dingen overmaken tussen mijn rekeningen onderling;) Administratief ben ik niet echt sterk. Ik ben er veel te ongeduldig voor en ik vind het mega saai!

Tot slot: Aan wie draag jij het stokje over?

Elise Milou. Omdat het een lieverd is:)


Reactie Anne: Ik volg je met ontzettend veel plezier vanwege al je inspirerende outfit posts! Heel vaak denk ik: Hé, deze kledingitems heb ik ook in mijn kast hangen en ik kan ze dus ook op deze manier combineren! Je brengt dus heel veel outfit ideeën bij mij op 🙂 Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie nieuwe huis en hoop dan ook dat het inderdaad jullie beste koop zal worden. Bedankt voor het meewerken aan deze rubriek! Ik vond het erg leuk om je antwoorden te lezen 🙂

Volg Lizet ook op Instagram.

Foto’s: Lizet Greve (Instagram)

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.