Purse-Oonlijk

Van Budgetmeisje naar MoneyMom

Al lang liep ik met het idee rond. Een blog-transformatie. Zodra ik me ging verdiepen in een nieuw design, dwaalden mijn gedachten ook af naar de identiteit van mijn blog. Schijf ik nog over de dingen die bij mij passen? Jazeker. Ik schrijf nog steeds graag over geld, je budget op orde houden, persoonlijke uitgaven en kleine onderzoekjes over uitgelichte kosten. Maar ik ben inmiddels ook moeder geworden en plaats kwaliteit altijd boven kwantiteit. Het woord ‘ Budget’ kan vervolgens voor verwarring zorgen.


Regelmatig krijg ik mailtjes over samenwerkingen waarvan de meesten erg goed bij mijn doelgroep passen. Een aantal ook niet. Mijn man en ik verdienen beiden modaal en hoeven dus niet te leven van een minimaal budget. De enige schuld die wij hebben is de hypotheek en ik ben iedere dag weer bewust van het geluk dat een leven brengt zonder geldzorgen.

Maar om zo’n leven te behouden, dien je zorg te besteden aan je geldzaken. Het maakt niet uit hoeveel je verdient; budgettips en fijne hulpmiddelen op geld-gebied zijn altijd welkom. En wie wordt er nou niet gelukkig van een goedkoop vliegticket, 2 voor 1 acties en de heilige SALE?

 

Dat is waar ik voor sta. Sparen voor het hoognodige en spenderen aan geluk! Want geld uitgeven kan ook gewoon heel erg leuk zijn 😉

 

Oké. een nieuwe naam en een nieuw design dus. Een nieuw design was snel geregeld, een nieuwe naam niet. Moet ik het Nederlands houden of mag het ook Engels? Het woord budget wil ik er niet meer in gebruiken omdat dat duidelijk voor verwarring kan zorgen.

 

 

Uiteindelijk ben ik er uit gekomen. Vrienden & familie moeten er allemaal nog aan wennen en jullie waarschijnlijk ook. Maar dat komt vast wel goed. Aan mijn artikelen en identiteit verandert niets, wel ben ik in de afgelopen jaren gegroeid. Gegroeid tot de persoon en moeder die ik nu ben.

Dag Budgetmeisje, hallo MoneyMom!

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 Reacties

 1. Suuuuper leuk! Gefeliciteerd! En vooral zo door blijven gaan; ik lees zo graag bij je!

  1. Ahhh thanks lieve Maud!! x

 2. Karina zegt:

  Wat een toffe pakkende naam! Ga zo door, blijven allemaal leuke dingen om te lezen en het gedeelte momlife zoo herkenbaar en leuk!

  1. Ahh lief Karina! Dankjewel 🙂

 3. Carolien zegt:

  Superleuk! Ik word over 6 weken voor het eerst moeder, dus het sluit ook helemaal op mij aan!

  1. Leuk!! Nog eventjes.. Spannend! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.