Lijstjes

Budgettips week 41

De herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan. De dagen worden korter, de temperatuur gaat omlaag en de regen tikt zachtjes (soms hard) tegen de ruiten. Bah. Lekker binnenzitten dus, met een kop warme thee en de nieuwe budgettips van week 41. Ik heb de leukste voor jullie op een rijtje gezet! 


Let op: De aanbiedingen zijn geldig vanaf 3 oktober en op is in de meeste gevallen op.

 

handoekrek badkamer budget

 

Deze houten ladders zijn multifunctioneel inzetbaar én deze week lekker scherp geprijsd bij zowel Kwantum als Leen Bakker. Wij gebruiken hem als handdoek-rek in de badkamer, maar je kan er ook tijdschriften, plaids of shawls op kwijt. (Photo: Pinterest, Kwantum, Leen Bakker)

 

handdoeken zeeman

Handdoeken heb je nooit genoeg. En hoe leuk is het als je ze een beetje op kleur kan uitzoeken. Deze week heeft Zeeman een leuke aanbieding op dat gebied. Shoppen maar!

(Photo: Zeeman)

 

 

 

 

 

 

toiletrol houder industrieel budget

Bij Leen Bakker zijn deze koperen, metalen of messing mandjes te koop die voor vele doelen inzetbaar zijn. Wij gebruiken ze op ons toilet, voor de toiletrollen. Maar ze zijn ook zeker leuk voor het opbergen van tijdschriften, cosmetica of douche-producten:-)  (Photo: Leen Bakker)

 

budget41-3

 

Met een korting van ruim 50% worden deze parfums wel heel aantrekkelijk. Etos heeft deze week verschillende topgeuren in de aanbieding, maar bovenstaande is bij ons favoriet. Ik verwacht dat ook deze actie storm gaat lopen. (Photo: Etos)

 


 

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.