2016 budgetmeisje
Geen categorie

Hallo 2017!

2016 ligt inmiddels achter ons. Waar iedereen terugblikt in de laatste week van 2016 zelf, kijk ik terug op 1 va de eerste dagen van het nieuwe jaar. Want 2016 is een jaar om nooit meer te vergeten! Niet alleen de live-gang van Budgetmeisje en een positieve zwangerschapstest, maar ook het jaar van ons droomhuis en een onvergetelijke reis door Thailand. 2017 zal wederom een onvergetelijk jaar worden door de geboorte van onze zoon, maar ik hoop natuurlijk dat ik volgend jaar met net zo’n grote glimlach terugkijk.  En graag wat minder ellende en oorlog in de wereld. Dat zou helemaal super zijn>3.


 

2016 budgetmeisje

Januari 2016 – Op de 1e dag van 2016 besloten Alex en ik samen te gaan lunchen. Gezellig met z’n tweetjes om het nieuwe jaar goed te beginnen:-) Later die week volgde de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van mijn werk en enkele tripjes langs de bouwplaats van ons nieuwe huis.

Februari 2016 – Carnaval! Op weg naar ‘Oeteldonk Centroal’ met vriendinnen in de meest prachtige outfits;-) Deze maand ging tevens Budgetmeisje live! Na de livegang van de Facebook pagina bijna een jaar geleden, had ik inmiddels een kleine fanbase opgebouwd. Nu was het dan echt tijd om de website te lanceren.

Maart 2016 – Onze langverwachte reis naar Thailand brak aan. Na een aantal routes te hebben gepland, hotels uitgezocht en voor de eerste keer een backpack te hebben aangeschaft, bleken we klaar voor dit avontuur. Het was oprecht 1 van de mooiste vakanties die ik heb meegemaakt. Met z’n tweeën hebben we zoveel gezien en genoten.. Ik denk er nog vaak aan terug.

April 2016 – De fundering van ons huis was gereed en we kregen een uitnodiging om voor de eerste keer echt binnen te kijken. Bizar! Hoe groot de ruimte ineens blijkt te zijn..

Mei 2016 – We lieten een foto maken tijdens het huwelijk van vrienden. De felicitaties vlogen ons om de oren, iedereen dacht dat wij waren getrouwd. Geen zorgen, dat laat ik van tevoren wel even weten. Aangezien de zomer in deze maand al begon, besloten we er volop van te genieten. Heerlijk varen op de Bergse Plas!

 

2017 budgetmeisje

Juni/ Juli 2016 – De laatste bouwfase is ingegaan, volgende maand is de oplevering van ons nieuwe huis! Maar dan komt de grootste verrassing van het jaar; ik blijk zwanger te zijn. Intens gelukkig en blij! Veel tijd om er bij stil te staan heb ik niet, we gaan eerst een paar dagen naar Wroclaw met mijn schoonouders, waar we ze het grote nieuws vertellen. Die week erna ga ik naar België met enkele collega’s voor een groot project. En dan is het zover; de oplevering! Een periode vol met klussen, verhuizen en vermoeidheid breekt aan. Ik zit in mijn 1e trimester wat- naast het verbouwen- ontzettend veel energie kost. Maar.. we slaan ons er met heel veel hulp doorheen.

Augustus 2016 – Een familie-weekend in Vlieland. Heerlijk uitwaaien aan de kust en de volgende dag de 10 km lopen. Ondertussen zijn we net in het nieuwe huis gevestigd en we voelen ons er direct thuis. Vele bezoekjes volgen en ons terras wordt direct goed benut met vele diners, borrels en barbecues.

September 2016 – De 20 weken echo staat gepland. Alles blijkt goed en het geslacht wordt bekendgemaakt. Een jongetje! Mooi. Nu kan ik gericht gaan shoppen én iedereen mag het weten 😉

Oktober/ November  2016 – De 8km business loop tijdens de Amsterdam marathon loop ik met een leuke groep collega’s. 1 van de laatste keren dat ik hardloop, aangezien ik inmiddels op 26 weken zwangerschap zit en mijn spieren een beetje beginnen te protesteren door andere houding en gewicht.

December 2016 – 5 jaar samen met mijn vriend. De tijd is zo snel voorbij gevlogen en inmiddels is er een mini versie van ons beiden onderweg. De laatste werkdag van 2016 is tevens de start van mijn zwangerschapsverlof. Ik ga het nieuwe jaar anders in dan anderen en wacht met volle nieuwsgierigheid op ons prachtige jongetje. 2017; i’m ready!


 

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.