Wonen

Op de muur: posters van Desenio

Muurdecoratie is altijd een lastig iets. Wil je de muur voorzien van een schilderij, foto’s, muurstickers of iets anders? En voor welke grootte kies je dan? Allemaal dilemma’s, aangezien muurdecoratie een prominente plaats inneemt en vaak de eerste aandacht van een bezoeker trekt. Wij  besloten uiteindelijk bijpassende keukenposters boven onze eettafel te hangen.


De posters zijn van Desenio. Een Scandinavische webshop, met tevens een Nederlandse versie. Erg fijn, want hierdoor is de navigatie overzichtelijk, net als de artikelen en afmetingen zelf. Desenio is een Zweeds merk en is in 2010 opgericht door 2 designers met een enorme passie voor kunst en interieur.

De webshop staat bomvol prachtige posters, die zorgvuldig zijn ontworpen door een eigen team van designers. Er zijn verschillende categorieën waarin de posters verkrijgbaar zijn, zoals: kinderen, keuken, fashion, vintage, dieren, etc.. Voor ieder wat wils dus, maar het maakt de keuze er niet makkelijker op. Bedenk daarom van tevoren welk thema je inspireert en jouw ruimte moet doen opleven met een bijpassende poster.

Van Desenio mocht ik een aantal posters en bijpassende lijsten uitzoeken. Perfect! We waren net bezig met onze inrichting en ik had me nog niet helemaal verdiept in de muurdecoratie. Wel ben ik al tijden fan van keukenposters. Vintage posters met een culinair tintje zijn helemaal mijn ding. Gelukkig is dat ook Desenio’s specialiteit, want ook in dit thema is de keuze enorm. Ik heb een paar uur op de webshop gespendeerd en uiteindelijk is dit het resultaat:

desenio keukenposters

desenio keukenposters

 

Eerst koffie, dan vlees en uiteindelijk eindigen met een goed glas wijn;-)

desenio3

Ik heb gekozen voor een 30 x 40 formaat met bijpassende, zwarte wissellijst.

De posters hangen er prachtig bij en ik ben dan ook ontzettend blij met deze keuze! Ze hebben een prominente plek boven de eettafel en bieden een goede ‘break’ op die lange, witte muur.

Desenio verzendt de items gratis en zeer stevig verpakt bij bestellingen vanaf €39,-

Erg leuk:Desenio heeft vaak kortingsacties op verschillende thema’s, dus hou de webshop goed in de gaten!


 

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.