Purse-Oonlijk Wonen

Interieur ronde #1

Enkele weken geleden was het dan eindelijk zover. Ons huis bleek bewoonbaar en het inrichten kon beginnen! Aangezien een deel van onze inboedel in een opslag heeft gezeten en er een deel nieuw is gekocht, kwamen er lichtelijke zenuwen optreden bij de gedachte of het allemaal wel bij elkaar zou passen. Het voordeel van een nieuwbouwhuis is namelijk dat je maandenlang de tijd hebt om op koopjesjacht te gaan voor je interieur. En dat hebben we gedaan. Kijk je mee?


De keuken.

De keuken hebben wij aangeschaft bij een leverancier welke samenwerkt met de aannemer. Dit betekende dat er voor ons geen kosten in rekening werden gebracht voor het wijzigen van aansluitpunten ten opzichte van de apparatuur. Onze keuken is op maat ontworpen, geheel volgens onze wensen. Het gesprek en het uiteindelijke ontwerpen vindt in juni 2015 plaats. Precies een jaar voor de daadwerkelijke plaatsing. Ik moet je eerlijk bekennen; het ontwerp zat niet meer in mijn hoofd en ik kon me moeilijk voorstellen hoe de keuken in ons lege huis zou staan. Uiteindelijk ben ik meer dan tevreden met onze keuze!

keuken metrotegels

 

De woonkamer.

De bank is 1,5 jaar oud en heeft dus nog een lange weg te gaan. En ik ben van mening dat deze prima bij onze inrichting past! De vloerlamp, de koehuid, de kussens en de salontafel zijn nieuw. Enkele maanden geleden schreef ik al over deze DIY salontafel van fruitkistjes die mijn vriend eigenhandig heeft gemaakt. Wil je er ook één? Neem dan zeker even een kijkje.

 

woonkamer nieuwbouw

 

chesterfield stoel Love, love loveee Chesterfield stoelen! En ik ben zo blij dat we dit unieke stuk mee mochten nemen naar ons nieuwe huis. De onderkant kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar voorlopig is het ook een prachtig decorstuk zo in de hoek van onze kamer. De plantenstandaard had ik al een tijdje in gedachten. Ideaal voor als je geen vensterbank meer over hebt voor je plant, maar hem wel een prominente plek wil geven zonder teveel ruimte in te nemen.

 

 

 

 

 
Toen ik deze koffietafel op een online veiling zag, kon ik hem niet laten staan. Ik ben 2 dagen later in de auto gestapt om de tafel 200 km verder op te halen. Dit item is onderdeel geweest van een Tommy Hilfiger winkel en is geheel afgezet met leder in croco print. Perfect voor een koffietafel boek en een heerlijk geurende kaars.

koffietafel

 

Eethoek

Onze eiken eettafel is 2 meter lang en bleek bij een bezoek aan Karwei de laatste te zijn. Wat een geluk, we mochten de tafel zelfs voor een mooi prijsje meenemen! Kort daarna spotten we de bijpassende stoelen met leder look. Inpakken en wegwezen dus! Onze eethoek was een half jaar geleden al compleet, maar het bleek de smaak te zijn van ons beiden en we waren overtuigd van de styling in combinatie met de rest van het interieur. Beter te vroeg dan te laat! De keukenposters zijn van Desenio, hier wijd ik later deze week een blog aan.

 

keukenposters eettafel

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!


 

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. Aniek Wilmink zegt:

    Hey Anne, wat ziet het er ongelofelijk mooi uit! Ben erg fan van je koffietafel. Super gaaf! En nu lekker genieten in jullie huisje ? Liefs Aniek

    1. Dankjewel!! Wij zijn er ook erg blij mee:-) Het is nu inderdaad keihard genieten. Liefs!

  2. Mooi geworden!! En ben helemaal dan van de Wehkamp lampen in je keuken.

    ❤️

    1. Thanks Taat!! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.