Purse-Oonlijk

Purse-Oonlijk

In Purse-Oonlijk leg ik mijn spendeer-gedrag van de voorgaande week onder de loep. Erg confronterend, maar ook leerzaam. Nu bijna iedereen digitaal betaalt, is het zicht op je uitgaven in de laatste jaren een stuk minder duidelijk. In deze rubriek deel ik met jullie hoeveel er van mijn rekening is afgeschreven en zal ik iedere uitgave toelichten. Met de billen bloot dus! Lees je gezellig mee?

Note: Inkomsten worden niet meegenomen in dit lijstje, enkel uitgaven.

De eerste editie van een hopelijk lange reeks purse-oonlijk!


Week 3 – 18 t/m 24 januari:

18jan

 

Op deze maandag heb ik wat boodschappen gehaald bij de Albert Heijn en ik heb de auto getankt. Niet de leukste uitgaven, maar wel onmisbaar!

 

19jan

 

Mr.Bojangles is een café in het centrum van Ede. Juist, ik heb een drankje gedaan met mijn vriend. Ik vermoed wel meer dan 1, gezien het bedrag. Mijn doorlopende reisverzekering heb ik onder gebracht bij Aegon, wat iedere maand van mijn rekening wordt afgeschreven.

 

20jan

 

Helaas, soms is er geen andere optie dan je auto betaald te parkeren. Gelukkig betaal je in een middelgrote stad als Ede niet de hoofdprijs. Als ik het goed heb, is dit bedrag voor 2-3 uurtjes. Bij  BP heb ik s’ochtends een koffie en wat snoepjes/kauwgum voor op het werk gekocht. Bij Hema heb ik een cadeau afgerekend voor een kinderverjaardag.

 

22jan

Mijn maandelijkse afschrijving van een belangrijke hobby; Netflix! En samen met mij ongetwijfeld vele anderen;-) Voor de hoeveelheid series en films die ik op Netflix heb gekeken, vind ik dit een prima bedrag.

 

En dit was ‘m dan alweer. Ik moet toegeven dat ik deze week vrij weinig heb uitgegeven voor mijn doen. Ik ben 1 keer uit eten geweest, maar dit is door mijn vriend betaald. Daarnaast heb ik het geluk dat ik vrij weinig boodschappen hoef te doen omdat wij tijdelijk bij mijn ouders bivakkeren vanwege de bouw van ons huis. Ik ben over deze week erg tevreden, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Of beter nog; ik ben benieuwd wie er nog meer zijn/haar wekelijkse uitgaven durft te delen. Let me know! 😉

 

Handtekening

Anne

30 jaar en nog wat, mama van Mats en Jent en tevens modaal verdiener. Wil zoveel mogelijk uit haar budget halen wat erin zit, genieten en ook nog eens sparen en is daarom met MoneyMom gestart.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.